VLOG: Tu ai plăti să urmărești online concerte live?

Ideea asta a pornit de la știrea că Spotify va transmite live, în aplicație, concerte ale artiștilor și trupelor: Articol în The News Web.
Deezer face deja ceva care se numește Live Concerts – transmit concerte live din când în când, vezi acest festival din vara 2016.
Tu ai urmări online concerte live?
Ar fi o soluție pentru țările și orașele unde nu ajunge un turneu mare? Ai plăti să vezi live un concert? Dar dacă ar fi transmis în 360 grade, cu casca de virtual reality?
Iar pentru voi, artiștii și managerii care citesc acum: ați transmite concertele și prin aplicații mobile pentru fanii care nu pot veni la concerte? Ar merita efortul? Pentru că ai nevoie de niște oameni în plus, un inginer de sunet dedicat etc.
Personal, ca fan, mi se pare o idee bună mai ales pentru concertele din Statele Unite, turneele care nu ajung în România aproape niciodată. Fiind și diferența de fus orar le-aș putea urmări de la birou!
De asemenea ar fi interesant de făcut niște proiecte speciale cu brand-uri care vor să atragă clienți de un anumit tip oameni care consumă muzică online și care au venituri peste medie.
Voi ce părere aveți? Vom înlocui vreodată concertele live cu transmisii online?

 

Abonează-te la contul meu YouTube pentru mai multe vloguri despre muzică, industrie muzicală, showbiz online.

Foto: Shutterstock.