Cum a fost la primul show Tequila de la mare

În dimineața zilei de 24 august 2017 scriam:

A venit ziua cea mai importantă din vara asta! Tequila face show și meet&greet la Costinești, împreună cu prietenii ei vloggeri. Un show #hityourself, pentru cine întreabă 

Și o să fie gălăgie, o să fie haos, o să se râdă, o să se cânte.

Vor fi microfonii și greșeli, vor fi zgârieturi și țipete și muzică în distors. Cum erau show-urile punk în anii ’80, înainte să devină main-stream. Cum erau concertele rap în anii de încept ’95-’96, cu atitudine cool, haine faine, zero experiență și infinit entuziasm.

Sunt recunoscător pentru că sunt martorul evoluției acestor artiști denumiți (pentru moment) ”vloggeri”, dar mai ales sunt recunoscător că pot învăța de la Tequila despre ce e vorba în generația Z, în mod direct și nemijlocit. Când mulți încă se scarpină în cap încercând să înțeleagă generația Millennials (22-37 ani), eu am acces la cei mai tari idoli ai generației următoare (Z sau Digital). 

Am emoții. Ba nu… nu am emoții. Am entuziasm. Și bucurie.

Apoi ne-am apucat de pregătiri la White Horse din Costinești. Radu Ionuț a fost producătorul executiv al show-ului și organizatorul întregii echipe timp de o săptămână la mare. Bie și cu Miru au scris conceptul și desfășurătorul evenimentului. Vlad a fost parte din show dar și sunetistul. Irina, Mariposa, Moldovan au participat la toate momentele de pe scenă și au fost sufletul ”Gărguniadei”.

Eu am avut grijă de bilete și de părinți :) În acest timp am și filmat câte ceva. Vezi și vlogul lui Pandutzu din ziua aia.

Iată cum a fost în culisele acestui prim show Tequila de pe Litoral, sponsorizat de Înghețata Cornetto și susținut de Radio ZU și ZU TV: