Un an mai bun

Urarea aceasta se întâlnește cel mai des, la fiecare început de an. Sănătatea și bogăția sunt importate, dar se pare că românul are înțelepciunea aia populară care știe că fericirea e relativă, adică nu e decât diferența pozitivă între două momente [fie ele Bune sau Nebune].

Să ne fie măcar un pic mai bine în Noul An. Asta ne dorim unul altuia. Un An Nou mai bun.

Cum a fost anul 2017 pentru mine? Cel mai bun și cel mai rău din viața mea.

În același timp. Sună paradoxal, dar nu e.

La fel ca fiecare dintre voi, ultimele zile din anul 2017 m-au găsit într-o recapitulare a acțiunilor și provocărilor prin care am trecut. Am fost și eu uimit că, pentru prima dată în 38 de ani, am definit acest ana că “cel mai rău”. Nu îmi amintesc să fi fost atât de categoric negativ niciodată. Dar asta simt acum privind în urmă.

A fost de asemenea cel mai bun an din viața mea. Am adus oameni noi lângă mine, am reluat prietenii vechi și dragi, am început o nouă linie de business la care lucram de trei ani deja. Am intrat într-un proces susținut de evoluție personală și antreprenorială. Am avut mai mult curaj si am pus mai multe caramizi la construcția destinului meu. Am rezolvat niște etape “de hotar”, care îmi vor defini pozitiv viața în viitor.

Am ieșit în stradă mai mult și totuși am stat Acasă mai mult. M-am hotărât să mă implic mai mult în viața cetății.

Acest articol nu este pentru tine, cititorule, îmi cer scuze. E prea scurt, lipsit de detalii și eclectic. E mai mult pentru mine. Dar dacă te regăsești în gândurile mele, dacă și viața ta a fost bună și nebună în 2017, atunci să știi că îți doresc “Un an mai bun”.

Sper că va fi.