Există influenceri de influenceri – i-am descoperit la Biz SMS Camp!

Deși Revista Biz organizează aceste evenimente estivale [vara și iarna] deja de mulți ani, nu am reușit să mă sincronizez cu Marta Ușurelu să ajung la Social Media Summer Camp decât anul acesta. Trebuia să ajung mai de mult la Pârâul Rece, că tare fain a fost!

Vreau să las aici niște gânduri despre profesioniștii care ”mișcă” alți profesioniști. Adică despre acest concept [inventat de mine? nu cred] de ”Influenceri de Influenceri”. Așadar există niște Influenceri – oameni care sunt importanți într-un domeniu și pe care o comunitate relativ mare îi respectă; și există unii care sunt ”deasupra” acestora, unii pe care și acești Influenceri îi urmăresc și îi respectă la rândul lor.

Nu despre vedete, vloggeri, bloggeri, artiști, modele vorbesc în acest articol. Despre ei am vorbit la SMS Camp în prezentarea mea ”Influenceri și Influencer Marketing” pe care am avut-o în a doua zi și pe care o vedeți mai jos, la finalul acestui articol.

Ci despre profesioniști care reușesc să adune liderii de opinie din diferite domenii, doar prin promisiuni. Și prin Încredere ✊

Încrederea este valoarea cea mai importantă în afaceri, și prin extensie în relațiile umane. Pe încredere se bazează oamenii, când se urcă într-un autocar să plece patru zile la munte, in the middle of nowere :) Chit că pare o distracție la cabană, nu e ușor să faci acel ”leap of faith” și să pleci de la treabă [de joi până duminică] că așa ți-a zis Marta ?

Atât am vrut să vă spun: dacă lucrați în Social Media sau în general în Publicitate, încercați să veniți la evenimentele estivale făcute de Revista Biz. Eu voi merge de acum, nu doar pentru că aflu lucruri noi [că mereu apar chestii noi în industria publicitară], ci și pentru acei profesioniști pe care îi cunosc. Acei Influenceri de Influenceri, cum le voi zice eu de acum încolo.

Vorba lungă, sărăcia omului. Gata!

Iată prezentarea mea de la Biz SMS Camp 2018:

Vezi prezentarea lui Cristian Florea de la SMS Camp 2018 aici.

Prezentarea lui Alexandru Negrea aici.