In interviu cu Andreea Retea

Andressa este unul dintre primii Influenceri din Social Media românească, ea având blog de succes încă de acum 14 ani – pe vremea când nici nu exista noțiunea de Influencer.

De atunci, blogul ei a crescut, la fel și cariera ei: jurnalist, producător de televiziune (ProTV), prezentator TV, contributor Republica.ro. Vă invit să citiți articolele ei și să vă abonați la blogul Andressa.ro

A fost pentru mine o bucurie să fiu intervievat de Andressa cu ocazia relansării MOCAPP, la finalul lunii noiembrie 2019.

Despre beneficiile și funcțiile MOCAPP, în contextul evoluției industriei de Influencer Marketing

Am vorbit despre definiția pe care o dau eu acestei platforme, motivele pentru care brandurile, agențiile și Influencerii folosesc această aplicație, despre viitorul publicității cu Influenceri.

Dar cel mai important, poate, am răspuns pentru prima dată la întrebarea: Din punct de vedere tehnologic, ce este unic la MOCAPP?

Sper să vă placă acest interviu:

MOCAPP este platforma de Influencer Marketing relansată pe 26 noiembrie 2019. Platforma aduce peste 600 de creatori de conținut din România și Republica Moldova, cu profile detaliate și audiențe actualizate, și generează automat contracte, analize și rapoarte.

Influencerii se pot înscrie gratuit în platformă, iar echipele de brand o pot accesa free primele 14 zile, apoi pe bază de abonament. Testează aplicația aici: https://mocapp.net/