Callatis 2006 – 1

Duminica am ajuns in parcarea din portul Mangalia la ora 20,15 de unde ne-a luat o mica salupa si ne-a dus pe nava-scena. Eram noi patru, Solo si fetele de la TNT. In program ele erau penultimele iar noi ultimii, la ora 22. Sigur ca s-a intarziat cu programul din motive pe care eu nu le stiu, asa ca am intrat aproape de ora 12 noaptea.

Mi-am adus aminte de ce nu-mi place la festivaluri (organizare care pare haotica, amestec de stiluri si de oameni, probele cu sonorizarea) si de ce imi place (ma intalnesc cu vechi prieteni si colegi artisti, stam la o vorba, la o poveste). In acea seara am stat mai mult cu Radu Fornea, Rolly (inginer sunet 3SudEst), iar ultima ora am petrecut-o cu Ana Lesko si fetele ei.

Dupa terminarea serii am plecat sa mancam la o terasa, iar Mitzah a ramas la emisiunea de dupa festival, pentru ca avea cateva lucruri sa-i spuna lui Catalin Maruta. Iar daca acesta din urma s-a tot intrebat de ce nu mergem la emisiunea lui, si de ce nu mergem la emisiuni TV in general, a aflat chiar toate raspunsurile in noaptea aceea!:-) Mitzah a fost sincer si franc, la obiect, pasionat de ceea ce spunea si dotat din plin cu argumente solide! Maruta a trebuit sa inghita in sec iar toti colegii nostri artisti l-au felicitat pe Mitzah ca a pus in sfarsit punctul pe “i” si i-a dat replicile potrivite! Si nu numai artistilor le-a placut argumentatia lui, pana si oameni din TVR i-au trimis mesaje de felicitare!

Noi am continuat seara la un pahar de vorba in holul hotelului, cu Solo, Margineanu, Dani (National TV) si alti prieteni de-ai lor. Si a fost o noapte de pomina, cu glume peste glume, si povesti din istoria fiecarui artist, o noapte excelenta in care am ras cu lacrimi ore intregi!

“You say that every thing sounds the same/ Then you go buy them! There’s no excuses my friend/ Let’s push things forward”

“Let’s push things forward” – The Streets

[tags]Hi-Q, music, Callatis[/tags].