Luni>>>De ce imi place “Nobody’s Perfect” Madonna

Era anul 2002 si eram pe val, emisiunile “Totul va fi bine” (Antena1) de la mare erau numarul unu in audiente iar albumul “Da muzica mai tare!!!” vanduse deja peste 100 000 de exemplare, luand discul de aur si cel de platina! Eram mai sus decat visasem vreodata, din punct de vedere profesional.

Iar eu m-am indragostit de cea mai frumoasa fata din lume! Era vara, era cald si bine, aveam bani si succes, in timpul saptamanii stateam la mare fara prea mult program, in week-end faceam emisiune. Ea era fotomodel, slaba si inalta, cu ochii verzi si nasul carn, cu pistrui si zambet frumos. Era perfecta! Iar eu eram indragostit!

Ea imi zicea ca nici un baiat nu-i vorbeste atat de frumos si ma ruga sa-i povestesc. Orice, ea statea pe stapilopozi, langa mine, noaptea, si ma asculta… Eu, iti dai seama, eram cel mai fericit om din lume!

Spre sfarsitul verii ea s-a impacat cu fostul iubit iar eu am fost foarte dezamagit. Piesa asta era piesa noastra, asa ciudata si apasata, avangardista si distorsonata, si prea sincera… “Cool I’m not, when I am lonely… Sorry but/ Nobody’s perfect/ What did you expect?”

“Nobody’s Perfect (live)” – Madonna.