Joi>>> M-a oprit politia romana!

Eu nu beau alcool. Aproape niciodata. Anul acesta cred ca am baut un pahar de vin in Austria intr-o seara si un Jack cu Red Bull in Gossip acum 3 saptamani. Cam atat!

Nu, nici macar in Twice, la petrecerea care tine de peste 4 ani! Toata lumea bea in jurul meu, si se simte bine, si petrece. Si eu ma simt bine, muzica e pe gustul meu, ii cunosc pe toti de acolo, vin prieteni, vorbim, ne distram. Si lumea vrea sa-mi ofere de baut, toti se mira cand vad ca beau apa plata sau suc ne-acidulat, si uneori e o jignire sa nu beau daca mi se ofera! Dar eu insist si nu beau! Unii se supara pe mine, altii cred ca sunt bolnav, altii ma intreaba “Dar tu nu te distrezi?”. Ba, ai sa razi!!, ma distrez foarte tare! Dar nu beau! De ce sa beau cand viata mea este atat de plina, atat de ofertanta, atat de frumoasa?

Sunt plictisitor, nu-i asa?

Nu beau, si gata! Ma agaseaza oamenii beti care devin ne-oameni, fetele baute care devin ne-sexy, si situatile devin penibile desi cu totii sunt niste tineri foarte OK… cand sunt treji! Nu e pacat?

Stiu, sunt contra curentului. Dar asta sunt eu!

Drinks

Si nu ma uit la meciuri de fotbal! Nu mai am chef, m-am scarbit. Oricum echipele romanesti nu mai sunt ce erau pe vremea cand eram copil si Steaua era campioana europeana, apoi Hagi si Dumitrescu ii umileau pe argentinieni… Nu vreau sa tin cu nici o echipa, nu ma intereseaza cine joaca si nu inteleg de ce trebuie sa fii suparat pe cineva doar ca tine cu alta echipa decat tine! Suntem salbatici sau suntem niste oameni rationali?…

Stiu, sunt contra curentului, toata lumea iubeste fotbalul. Eu nu.

Fotbal

Azi noapte, pe la 4:30 AM, plecam din Twice. Un echipaj de politie m-a oprit. Politistul m-a intrebat ce parere am despre meciul de seara. Nu aveam nici o parere, nu stiam ca a jucat cineva.

Apoi mi-a pus fiola, convins ca, venind din Twice la ora 4 dimineata, am baut. Nu bausem nimic.

Nu bausem si nici nu stiam de meci… Ce plictisitor!

“Remember the time” – Michael Jackson

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].