Sambata>>> Coke Live Bucuresti

A inceput Coke Live la Bucuresti.

Mihai Morar zice ca artistii au costat 1.200.000 euro, ceea ce ma mira putin.

Eu am fost la concertele de deschidere: Macy Gray si Pussycat Dolls.

Macy Gray

Macy Gray a fost un pic rece, distantata, si probabil ca avea motive, publicul a fost foarte putin receptiv la stilul ei muzical iar lumea nu stia nici o piesa din repertoriul ei. Ca sa nu mai zic ca era gol acolo, cred ca au fost 2000 de persoane in total, ceea ce arata foarte urat pe campul acela care ar fi primit si 12000 de oameni!
Piesele impecabil cantate, a sunat foarte bine, tobosarul era genial dar mai tari decat toata lumea erau cele doua negrese de la backing voices! Wow… Cantau de rupeau microfoanele, am fost impresionat!

Bestmusic.ro

Pussycat Dolls au fost defapt vedetele serii si motivul pentru care lumea (asa putina cat era acolo) venise. Ma asteptam la un semi-playback iar prima piesa a fost intr-adevar cam ciudat cantata. Nu mi-am dat seama daca Nicole chiar canta sau mima, insa de la a doua piesa fetele si-au dat drumul cu adevarat si au cantat foooooarteeee bine. Cel putin doua dintre ele, Nicole – solista bruneta, si roscata.

Fetele aratau impecabil, cu abdomene perfecte, cu forme ferme. Erau in forma foarte buna si au reusit sa ridice lumea. Cantau foarte bine si se vedea ca sunt organizate, nimic nu era la voia intamplarii. Styling-ul spectaculos si sexy, fara sa fie neaparat vulgar.

Dar ce m-a impresionat cel mai mult a fost atitudinea lor pe scena, felul in care priveau oamenii in ochi, in care comunicau cu ei doar din priviri si din pozitia corpului, caldura cu care vorbeau si cantau! Mi-a placut ca multumeau mereu oamenilor si ziceau “e o onoare pentru noi sa fim aici pentru voi”… Asa da! Asa caldura si asa dedicatie vezi mai rar, chiar si la trupele mari de afara!

Felicitari Pussycat Dolls!

“Stick with you” – PCD

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Coke Live, Bucuresti, PCD, Pussycat Dolls, Macy Gray.