Duminica>>> Bob Sinclar – Arenele Romane – Bucuresti

Prima observatie: house rulez in Romania.

A doua observatie:
Bob Sinclar e roman, defapt.

Explicatii:
Am fost la Arenele Romane la concertul Bob Sinclar. Eram dezamagit de seara la Coke Live si speram sa ma distrez si sa fie bine. A fost super bine! In primul rand locatia a fost potrivita cu artistul, Arenele Romane fiind pline 90%. Oamenii: 16-22 de ani, tineri si frumosi.

Si da, Romania este in febra house in aceasta perioada, pentru ca am vazut concerte cu sali/stadioane/piate pline doar la artisti care abordau muzica de club: Tiesto, Paul van Dyke, Bob Sinclar, David Guetta, Armin van Buuren, Sasha. In rest, semi-esecuri.

Bob Sinclar simte romaneste, pentru ca piesele lui au in principiu cele doua balansuri pe care romanii le iubesc: dancehall si “drept”. Un exemplu foarte bun este noul single Bob Sinclar “Sound of Freedom”, care are strofe foarte balansate, gen dancehall (ca la Sean Paul, Shaggy, Daddy Yankee, M&G) si refrene cu bataie dreapta, pop-house.

Concertul a inceput la ora 23 cu “Jealousy” al lui Martin Solveig, alt DJ francez. Dupa 45 de minute a intrat in scena si un cantaret de dancehall de culoare (Dollarman) care a cantat cateva hit-uri pe scena, apoi a aparut si Gary Pine (The Wailers).

Lumea a fost in picioare tot concertul, atmosfera de vacanta, lumea canta si dansa in continuu! Fetze fericite, bucurie, “love generation”… Ceea ce nu pot spune de prima seara de la Coke Live, sorry!

Imi place Bob Sinclar si cred sincer ca “Sound of Freedom” va fi unul dintre hiturile acestei veri in Romania!

“Sound of Freedom” – Bob Sinclar feat. Cutee B

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Bob Sinclar, Bucuresti[/tags].