Hi-Q

Filmările la noul clip “Aşa-s prietenii” au durat mult dar au fost distractive. Am observat din nou un lucru pe care îl ştiam de mult: toată lumea o iubeşte pe Anya, în momentul în care o cunoaşte! E ceva magic.

Anya e noua noastră colegă şi am mari speranţe că o nouă perioadă de succes începe în viaţa noastră! Doamne ajută!

Pentru presă, iată şi comunicatul de presă:

Frumoasa solistă este din Sibiu, are 22 de ani şi deţine în portofoliu peste 500 de concerte live. De mic copil a urmat cursuri de canto, lansându-se mai târziu pe scena muzicală din Sibiu.

Datorită talentului şi a ambiţiei de care a dat dovadă în toţi aceşti ani, Anya a devenit, începând cu 2006, un proiect al MOF Records, casa de producţie a lui Florin şi Mihai.

Studentă în ultimul an la ASE, ea se descrie ca fiind o persoană activă, pozitivă, înfiptă şi căreia îî place să aducă bucurie celor din jurul ei.

“Sunt foarte bucuroasă că fac parte din Hi-Q, trupa pe care o admir de atâţia ani. Sunt convinsă că îmi voi aduce aportul la succesul celei mai populare trupe pop româneşti”, a declarat Anya.

Îi plac vacanţele în străinătate, printre locurile preferate numărându-se Heide Park din Germania.

Trupa Hi-Q a filmat ieri primul videoclip în noua formulă, pentru cel mai recent single “Aşa-s prietenii”, piesă care deja se bucură de succes în rândul fanilor care au accesat site-ul trupei. O mare parte a noului clip a fost filmată într-un autobuz care a purtat echipa de la filmare şi membrii trupei de la Bucureşti până la Vălenii de Munte. Noul videoclip va fi difuzat în circa o lună de către pricipalele posturi TV din România.

[tags]Music, Romania, Hi-Q, asasprietenii, 2008, Anya[/tags]