Iubita mea e Gina Pistol. Ba nu, e Lili Sandu

Echipa de la “Dansez pentru tine” au căutat informaţii despre viaţa mea personală pentru a-mi face “fişa tehnică”. Pentru promovare, PR, tot.

După 2 săptămâni de săpat au fost surprinşi că n-au găsit absolut nimic despre relaţiile mele amoroase. Nimic!

Se numeşte că sunt discret. Pentru că îmi închipui că n-am fost singur toţi aceşti ani, nu? :-) Dovadă stau baladele pe care le-am scris pentru ele…

Sau poate sunt doar neinteresant de cuminte. Ce să spui interesant (în sensul scandalos/tabloid al cuvântului) despre un om care merge la concerte, asistă la conferinţe despre online, stă aproape tot timpul în studio şi nu cutreieră cluburile fiţoase din Bucureşti? :-)

Image and video hosting by TinyPic

Iubita mea e blondă. Sau şatenă. Cu părul lung, nu foarte lung. Chiar scurt de tot. Am cunoscut-o în Twice sau în Buftea, e din echipa emisiunii sau lucrează la o agenţie interactivă. Sau e studentă. Defapt, a terminat facultatea şi e logodită cu altul, care nu mă cunoaşte. Ştie franceză bine şi are cont de Twitter, sau nu are. Şi nici cu franceza nu prea se pricepe. Iar de Twitter nici n-a auzit.

Iubita mea e Gina Pistol. Ba nu, e Lili Sandu, eu am propus-o la “Dansez pentru tine”, să fim aproape şi acolo. Sau e stripteuză. Oricum, ceva e. Sau e traducătoare. Sau dansatoare. Ba nu, că m-am ars cu dansatoarele, nu mai vreau. Iubita mea este Andreea din Constanţa. Sau Diana o chema si e studentă la ASE? Sau nu o chema aşa?…

Hai că mă aberez deja…

V-aţi prins voi.