MOBILE: Aplicatie Trilulilu pentru Android

Azi am aflat că site-ul de muzică/clipuri a lansat o aplicație pentru telefoanele cu Android.

Așa că mi-am instalat-o, să o testez.

Aplicația arată bine și primul lucru pe care l-am remarcat a fost sigla: Powered by Vodafone. Nu mi-e clar cum e implicată compania de telefonie mobilă, poate e doar sponsor?

Deocamdată doar câteva clipuri se pot vedea pe telefon, Trilulilu te anunță că nu sunt toate codate pentru mobile.

Îmi place modul în care aplicația îți propune Cele mai tari piese când intri în meniul Melodii. Practic acolo găsești tot ce e fierbinte pe site, la distanță de un click!

Un alt plus: poți încărca fotografii și filmulețe în timp ce asculți muzică în aplicație! La asta nu mă așteptam, bravo Trilulilu!

Grafica este curată și veselă [crocodilul e peste tot!], meniul ușor de folosit și melodiile se încarcă repede pe WiFi. Nu vreau să testez pe 3G pentru că știu că o melodie are minim 3 MB și asta înseamnă că după câteva minute consumi foarte mult din pachetele de date, atenție!

Recomand aplicația Trilulilu pe mobil dacă ești pasionat de muzica românească [inclusiv manele, pe care altfel nu le poți găsi altundeva] dar și în lipsa unei aplicații gratuite Grooveshark [muzică gratuită pe site dar contra cost pe telefonul mobil].