BLOGS: Am lansat un blog despre România pe Tumblr


Muntii Bucegi Romania

S-au împlinit 16 ani de când bat drumurile României. Ca artist de succes am vizitat toate județele țării, în fiecare județ am ajuns (cel puțin) o dată în fiecare an.

Am văzut [și văd în continuare săptămânal] cele mai moderne cluburi din marile orașe, cele mai frumoase hoteluri și cele mai noi mall-uri. De asemenea am admirat locuri uitate de istorie, sate montane neschimbate de secole, păduri și munți.

Practic nu există drum național, județean și local pe care să nu fi fost, măcar o dată în ultimii 16 ani.

Ce pot spune despre România?

Țara noastră este frumoasă și merită văzută, înainte să pleci să colinzi lumea. Natura pe care am moștenit-o de la strămoșii noștri este superbă și sunt puține locuri în lume unde poți vedea diverse forme de relief într-un singur loc. Dacă sunt locuri urâte în România acelea se datorează nepăsării oamenilor, nu naturii.

Sunt multe lucruri triste la noi în țară, știu, dar nu e vina țării, e vina noastră. Hai să schimbăm această percepție și să deschidem ochii la ce este frumos.

România merită să fie lăudată de români!

Prea des ne plângem de țara noastră, uitând să vedem și partea plină a paharului. Prea ușor spunem că suntem coada Europei, când de fapt suntem pe primele locuri în multe domenii. Imaginea țării noastre pornește de la pesimismul, lenea și nepăsarea noastră.

Imaginea proastă a țării noastre pornește de la imaginea proastă pe care o avem despre noi. Dar România este frumoasă. Trebuie doar să fim mai atenți la ea.

Acesta este motivul pentru care am pornit un blog nou – My Romania.

Voi aduna fotografii frumoase de pe internet, poze făcute de colegii mei în turneu [în trupă am câțiva colegi pasionați de fotografie] dar și alte articole în limba engleză despre România. Un fel de România prin ochii mei. Un fel de partea plină a paharului românesc.

——————————————
Vă invit să vă abonați la MyRomania.tumblr.com. De asemenea am deschis pe Pinterest un board MyRomania.