MOBILE: Zonga.ro s-a lansat oficial în parteneriat cu Vodafone România


Zonga prima pagina Trilulilu

Fondatorul Trilulilu.ro [site-ul românesc de divertisment cu cel mai mare trafic, conform SATI] a lansat azi aplicația Zonga.ro.

Noutatea stă și în faptul că aplicația mobilă va fi accesibilă și de pe internet.

Abonații Vodafone au acces gratuit trei luni la Zonga pe Android, iPhone și Nokia. De asemenea traficul realizat prin aplicație este gratuit. După cele trei luni avem de ales între două abonamente: 1,99 euro/lună trafic nelimitat pe site și 5 ore pe mobil sau 2,99 euro/lună cu trafic nelimitat.

Dacă nu ești abonat Vodafone abonamentul este mai mare: 3,99 euro/lună.

Cu această ocazie aflăm că Vodafone România a devenit acționar minoritar al Trilulilu Music. Vă spuneam în primăvarăSergiu Biriș a cedat câteva procente din compania care administrează Zonga și casei de discuri Universal Music – probabil la schimb cu drepturile de difuzare online a imensului catalog muzical. E interesant de știut cât mai trebuie Zonga să cedeze partenerilor pentru a putea să ofere 16 milioane de melodii la prețuri decente…

————————————

Mă bucur să văd că previziunile mele din 2007-2008 ajung să se adeverească în sfârșit. Chiar dacă au trecut mulți ani și chiar dacă nu sunt eu cel care reușește acest lucru. Admir perseverența și viziunea lui Sergiu și sper ca Zonga să fie un Spotify de România! Nu doar ca succes comercial ci și ca ajutor al artiștilor și compozitorilor români care nu au încă venituri serioase din mediul online.


Streaming

Vă amintesc că Spotify a plătit compozitorilor și editorilor din Europa sume comparabile cu alți utilizatori offline [televiziuni, radiouri, baruri și restaurante, cluburi]. Citește mai multe aici.

Tu asculți muzica pe telefonul mobil? Folosești streaming-ul mobil de la YouTube, Yahoo!Music, Deezer, Grooveshark sau Spotify?

Crezi că va avea succes în România o aplicație de muzică CU ABONAMENT? Sau vom rămâne un paradis al pirateriei online?