POLITICĂ: De ce îl sustin pe Mihai în alegeri

Mihai are profilul perfect pentru a fi omul care schimbă societatea noastră în bine. Îl cunosc de 26 de ani. În Mihai am descoperit un om sincer și determinat, care a pornit din provincie, înarmat doar cu inteligență, entuziasm și bun-simț. În toți acești ani a reușit să construiască o afacere de succes, a reușit să-și pună amprenta asupra industriei în care profesează, a reușit să schimbe vieți în bine.

Majoritatea românilor îl cunosc pentru că este o persoană publică, dar foarte puțină lume știe că dincolo de cariera de succes stă un om cu un puternic simț al dreptății, un om muncitor și implicat în tot ceea ce face. Cred că avem nevoie în Parlamentul României de oameni tineri. Avem nevoie de oameni care au confirmat în afara politicii, în mediul privat și în societatea civilă. Mihai a cunoscut societatea românească în profunzime: de la tinerii care îl privesc ca pe un model, până la profesioniștii cu experiență de la care a învățat atât de multe, de la oamenii simpli din satele și orașele din provincie până la președinții de stat.

Mereu am avut încredere în el și în deciziile lui, chiar și atunci când mi-a spus că trebuie să mergem până la capătul pământului, la război, în Afghanistan, să ne susținem trupele prezente acolo.

De aceea, la fel ca și în acești 26 de ani, pe 9 decembrie îl susțin pe Mihai cu toată încrederea și speranța.