VPLAY clipuri

ONLINE: 5 lucruri pe care le aflăm de pe VPLAY

Nu îți trebuie decât o privire rapidă pe prima pagină VPLAY pentru a descoperi câteva lucruri despre gusturile ciudate ale românilor în 2013.

VPLAY clipuri

Hai să ne uităm în topul celor mai vizionate clipuri ale momentului pe VPLAY și vă rog trimiteți copiii în altă cameră și bunicii la culcare că lucrurile o iau razna imediat ce dați play:

1. O dansatoare sexy
2. Un pește fără cap se ridică din morți
3. O prezentatoare TV cu sânii mari
4. Un making-of videoclip cu maneliști
5. Un țigan bătut
6. O femeie sexy
7. O reclamă interzisă
8. Un moș în călduri pe plajă
9. O pisică pe zăpadă
10. Un măgar în portbagaj

VPLAY este ca o incursiune în subconștientul colectiv românesc [vă amintesc că site-ul este accesibil doar din România, deci rezultatele se referă exclusiv la utilizatorii români]. Ce lucruri găsim în mintea colectivă: 1) femei sexy, 2) scene morbide, 3) umor grotesc, 4) violență, 5) penibilitate.

VPLAY se luptă cu legea dar nu asta e problema cea mai mare!

Așa cum știți, VPLAY este în lista celor 41 de site-uri “pirate” care a ajuns la CNA acum câteva luni. Scandalul a fost unul fără precedent și a deschis numeroase răni. Dezbaterile s-au ținut pe bloguri, pe Facebook, în talk-show-uri televizate, la radio. Din război nu a pierdut nimeni și nu a câștigat nimeni la final. A fost remiză :-) Dar succesul site-ului este în continuă creștere și asta o vedem și din statisticile de vizionare ale clipurilor de mai sus.

VPLAY se luptă cu legea, se luptă cu MediaPro, se luptă cu casele de producție.

Dar cine se luptă cu fantomele din mințile noastre?