Daft Punk Michael Jackson

MUSIC: Daft Punk – primul loc în Billboard, în topul iTunes, Spotify și Deezer!

Imediat după lansare, noul single Daft Punk feat. Nile Rodgers & Pharrell Williams “Get Lucky” a luat pe sus Internetul și a devenit number one peste tot: download și streaming. Piesa a ajuns deja hit mai ales datorită promovării online iar Spotify și Deezer s-au lăudat amândouă cu faptul că single-ul celor doi artiști francezi a devenit cea mai cerută melodie din toate timpurile.

Un lucru interesant: ritmurile funky și interpretarea lui Pharrell amintește de melodii mai vechi de-ale lui Michael Jackson, din perioada funky-disco, așa că au apărut numeroase mashup-uri Daft Punk vs Michael Jackson. Vezi unul dintre cele mai reușite mashup-uri mai jos:

Noul album “Random Acces Memories” vine după o pauză de 8 ani și va fi lansat pe 21 mai.

Albumul are 13 melodii și 74 de minute, o referință subtilă la CD-ROM-urile vechi :-) Citiți câteva recenzii ale celor 13 melodii pe MixMag.com și ascultați o preluare genială Daughter pe YouTube!

Puteți face precomanda pe iTunes aici.

Deezer [site francez] a lansat un concurs pentru fanii Daft Punk intitulat “Back to the basics”, trebuie doar să-ți lași adresa de email și să faci un playlist cu Daft Punk și poți câștiga 4 discuri vinyl cu trupa franceză.

Daft Punk Get Lucky