Sasha si Florin Grozea

Blogging si bebelusi

B.B.

Blogging și Bebeluși.

Oare am devenit în sfârșit om mare, matur, deștept, la casa mea, ca lumea, serios? N-am mai avut timp să scriu pe blog de o lună de când a venit Sasha. Și nici nu mi-a mai venit să scriu, că e frumos cu bebelușul în casă, pe aici.

Deși subiecte au fost, slavă Domnului, câte subiecte de comentat am avut în ultimele săptămâni!

A început războiul între timp și eu n-am mai scris pe blog. Chit că am peste 5000 de articole până acum, motoarele s-au redus serios.

Și nu e război în Siria, e război în România! E război între oamenii mari, maturi, deștepți: cei CONTRA Roșia Montană dau în cei PRO Roșia Montană care sunt și băsiști pe deasupra, sunt și ucigași de animale și dau în cei care sunt PRO căței și CONTRA genocid animalic, dar nu țin cu Soroș deși atacă Guvernul care vrea ceva și nu vrea ce vrea Parlamentul care vrea ce vrea poporul dar poporul iese în stradă că nu vrea același lucru, însă alții ies din stradă și intră în mine pentru că sunt CONTRA celor care sunt CONTRA.

Război pe bune în lumea reală. Lumea oamenilor mari.

Dar care e lumea reală: aceasta de la televizor sau aceasta din dormitor?

Blogging-ul nu mai e ce era. Dar e ceva și mai frumos, e parte din viața noastră offline-online. E ce vrem noi, nu are nevoie de definiție. Închid paranteza.

Bebelușului însă nu îi pasă de CONTRA, el este doar PRO. E PRO iubire, PRO lapte, PRO somn, PRO mămică, PRO muzică. Când am pierdut puterea de a fi doar PRO? Cică am crescut, cică ne-am făcut oameni mari, maturi, deștepți. Halal!

Am revenit pe blog. Dar sunt alt om acum.

Sper că un om mai mic, mai copilăros, mai naiv. Cei mari și deștepți și-au dat arama pe față.