Suie Paparude

VIDEOCLIP: Șuie Paparude – Secretul Caracatitei

Șuie Paparude e trupa-cult peste care timpul trece și substanța se înnobilează ca vinul ținut la pivniță. Atât că pivnița se numește studio, în cazul lor :-)

Noul videoclip este o inovație la nivelul imaginii, trupa Șuie Paparude propunând un joc 8-bit a cărui acțiune și feel va plăcea în special celor peste 30 de ani care au prins HC80-H90-Spectrum ZX. Este un clip future-vintage care se potrivește ca o mănușă veteranilor care sună atât de fresh chiar și după 20 de ani de carieră.

Chit că “Secretul Caracatiței” nu este un track la care fanii se așteaptau, fiind un acid-trap destul de diferit de stilul break-bit/drum&bass/electro al majorității hiturilor Șuie, eu admir curajul de a experimenta la fiecare album câteva drumuri sonore noi. Sunt sigur că noul album va conține și track-uri în stilul “clasic” al trupei, pe lângă experimente de tot felul. Țineți minte piesa pop-rock “Cea mai bună zi” cu al ei sound Moby/Cure?

Jos pălăria pentru acest single și pentru un videoclip de efect, care ne “dezvăluie” planul Șuie Paparude: cu muzica lor putem să scăpăm de muzica de proastă calitate, de maneliști și politicieni.

Videoclipul anunță și jocul cu același nume pentru iOS și Android!

Șuie Paparude – Secretul Caracatiței

Via Pyuric.

„Mesajul clipului este acela ca numai prin actiune se pot schimba lucrurile si ca muzica poate fi un element care sa treaca si de cele mai groase ziduri din societate, sa uneasca oamenii in sustinerea unor cauze care pot face viata mai buna, mai curata, mai cinstita, mai grijulie fata de planeta pe care traim si pe care o lasam mostenire copiilor nostri” – Șuie Paparude