OFFLINE: TNT trimite pachete si de 100 de kilograme

Am auzit de TNT acum mulți ani, din niște filme americane. Între timp au venit și în România, coborând din filme către noi, muritorii :-)

TNT România a fost partenerul Evenimentului de Marketing al Anului din 2 Octombrie, organizat de Brand Emotion, trimițând 500 [CINCI SUTE] de cuburi de 1 metru cub, pachete care conțineau invitații și vauchere pentru bloggeri, influenceri și jurnaliști.

Astăzi aflu că TNT lansează o (auto-) provocare: trimite orice pachet de până la 100 de kilograme, oriunde în Europa! Ia uite:

TNT Romania 100 kg

Comunicatul de presă oficial, mai jos:

Ca o componenta cheie a strategiei Outlook, anuntata de companie la inceputul acestui an, TNT lanseaza o noua identitate de brand, care evidentiaza resursele majore ale companiei: oamenii TNT si reteaua sa rutiera europeana, cu valente unice. Noul mesaj, ‘The People Network’, reflecta cultura companiei si preocuparea de a dezvolta relatii pe termen lung cu clientii sai. TNT ilustreaza astfel rolul retelei de oameni dedicati, care contribuie la cresterea afacerilor partenerilor sai.

Noul brand se lanseaza cu o campanie de promovare de amploare: in peste 20 de tari din Europa sunt disponibile oferte de testare gratuita a serviciului. In plus, materialele de advertising pozitioneaza TNT ca pe un jucator puternic, dar uman si accesibil companiilor mici sau aflate la inceput de drum. TNT este alegerea naturala pentru acest tip de intreprinderi, pentru ca demonstreaza ca un client nu este un cod de bare, iar abordarea sa este una personalizata, de fiecare data.

In ultimii 70 de ani, TNT si-a construit cele mai extinse retele aeriene si rutiere din Europa, apte sa transporte de la colete la marfuri de volum. Compania s-a definit pe piata prin deschiderea si atitudinea prietenoasa fata de client. Tex Gunning, CEO TNT: “Avem o strategie clara de a ne concentra asupra punctelor noastre forte: oamenii nostri, modul lor cald si dedicat de a servi clientii, precum si reteaua noastra unica in lume. Clientii nu sunt coduri de bare, iar noi nu suntem roboti. Cu totii rezonam cu lucrurile care sunt importante pentru partenerii nostri: dezvoltarea afacerilor acestora. Amprenta personala si faptul ca intelegem de ceea ce au nevoie clientii ne face diferiti. Suntem The People Network.” Noua identitate de brand TNT subliniaza pozitia si mentalitatea de jucator a companiei.

Aceasta investitie in brand reflecta obiectivul TNT de a oferi o experienta excelenta clientilor si de a isi pune in valoare reteaua europeana.

Obiectivul TNT este dezvoltarea profitabila, cu o productivitate sporita si eficienta optima a retelei. In lunile urmatoare, noi initiative comerciale vor fi implementate pentru a castiga si loializa partenerii din randul companiilor mici si mijlocii.