Miercuri>>>Twice, Yo yo yooo!

Miercuri a inceput cam brusc, ca a trebuit sa ma duc la studio pentru master-ul final al celor doua piese Anya. Nu a durat mult si, desi credeam ca ma voi duce inapoi sa ma culc, dupa ora 12 eram fresh! Din nou telefoane pentru emisiune si mail-uri, contracte, discutii… Sunt cam nemultumit ca timpul alocat partii creative din viata mea, compusul, orchestratiile, textele, sunt din ce in ce mai putine, “sufocate” de munca redactionala (pentru emisiune) sau administrativa (pentru MOF Records)! Dar, cine sa le faca si pe astea?

Pe la ora 6 dupa-amiaza am cedat de foame si m-am dus acasa. Acolo, surprinza, mama mea in vizita-fulger de la Brasov, sa faca ordine in viata noastra, “ca prea ne-am luat-o in cap” :-) Simpatica!

La ora 8 eram inapoi la studio unde urma ca Mitzah sa traga voci pentru proiectul din iarna Hi-Q. Am mai stat putin de vorba si ne-am pus la curent unul pe celalalt despre ce a mai facut fiecare, cu Hi-Q, TNT, MOF, emisiunea, etc.

Seara, desigur, la “Petrecerea de miercuri seara” din Twice, unde la ora 11 era deja atat de plin incat am crezut ca tot Bucurestiul a venit aici!… Si, uitandu-ma in jur, chiar asa era! :-)

“Jump Around” – House of Pain

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records[/tags].