Miercuri>>>Voci, umor si petrecere in Twice

Astazi am fost la dentist, nu era ora buna! OK, m-am dus la studio. Acolo munci, oameni ocupati, nebunie, ca de obicei. La ora 17 am fost la dentist din nou, acum pe bune… Dar nu am stat mult, in 20 de minute eram inapoi la MOF Records unde m-a astepta Razvan Trandafir. A venit la mine sa discutam despre lucrarea lui de licenta la Conservator care va fi despre drepturile de autor, el stia de mult ca ma pasioneaza subiectul si il stapanesc bine. Eu i-am propus sa aleaga tema “Sistemele europene si americane in domeniul drepturilor de autor – diferente si comparatii”, asta ar fi o tema interesanta! I-am promis ca-l ajut ca carti si documentatie…

Dupa ora 17,30 a venit Staru pregatit sa inregistreze podcast-ul de umor pentru www.e-OK.ro! Ca de obicei in ultimul timp am avut si public, din ce in ce mai numeros si mai nerabdator sa participe live la inregistrari! Tema podcast-ului este “Petrecerile si Alcoolul” iar Staru a fost genial, am ras pana am cazut de pe scaune! Ascultati-l aici, merita toti banii!
Observatie: Staru a fost la “Borat” si vreau sa va spun ca romanii nu-l urasc pe Borat, asa cum citesc peste tot…
Cand am terminat de tras cele doua podcast-uri de umor (al doilea l-am facut dar nu l-am inregistrat) am ramas singur cu George sa mai inregistrez voci pentru proiectul special Hi-Q. Am terminat “Buna dimineata” si “Te-am iubit, dar…”

Seara, desigur, Twice!!! Petrecerea de miercuri seara organizata de MOF Records si gazduita de mine si de Mitzah a devenit un loc monden. Si a devenit neincapator… Party!!!!!

“Temperature” – Sean Paul

[tags]Hi-Q, Music, Romania, MOF Records, e-OK[/tags].