Marti>>>Stiri de pe net (3)

Ahmet Ertegun, fondatorul Atlantic Records, a murit joia trecuta, citesc pe CNN.com . Ertegun a fondat Atlantic Records in 1947, casa de discuri la care a produs artisti precum Ray Charles, Aretha Franklin, Rolling Stones, Cream, Led Zeppelin.

Ertegun - CNN.com

Fondatorii Skype vor sa lanseze un serviciu de televiziune on-line in 2007. (via Evenimentul Zilei) S-au gandit ei ca succesul YouTube trebuie clonat, probabil!

Citesc pe HotNews.ro reactiile ziarelor dupa citirea “Raportului Tismaneanu” pentru analiza dictaturii comuniste din Romania de catre Traian Basescu in Parlament. Tot la ei am gasit si raportul in format pdf. Am vazut in fuga si cateva secvente pe Realitatea ieri seara si m-am oripilat! Eu nu fac politica si nu cred ca inteleg prea multe lucruri, pentru ca nu am m-a interesat si nici nu am studiat stiinte politice, nu stiu cine a tipat, cine a injurat si cine a facut urat! Oricine ar fi, mi se pare ciudat sa-i injuri pe Patapievici, pe Plesu si pe Ticu Dumitrescu… Eu nu injur niciodata, mi se pare sub demnitatea mea! Nu ridic vocea intr-o institutie, mi se pare lipsit de respect! Si nici nu-mi pot imagina cum poti sa te iei de Patapievici, sa fim seriosi, omul e un intelectual rasat, un geniu.

De pe Time.com am vazut ca sunt “Omul anului 2006”! Interesant articol, interesanta abordare. Stiai ca si tu esti “Person of the Year”? Manafu observa ca este si o miscare de PR a revistei. Pe mine nu ma deranjeaza, dimpotriva, imi iau notite! :-)

De la Zoso aflu ca Digg.com s-a schimbat. Imi place cum arata. Iar de la Staru aflu ca si Hi5.com a venit cu mici imbunatatiri :-)

“I Only Ask of God” – Outlandish

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Time, Basescu, Digg, Skype[/tags].