Muzica frumoasa

Ma plictiseste subiectul, si ma agaseaza, am fost iar la Administratia Financiara, si era asa o coada mare ca m-am lasat batut… Ma duc alta data! Apoi am fost la casa de discuri sa iau casetele si cd-urile cu noul album, partea noastra, am semnat, am stampilat, am dus si o factura pentru o productie de la studio, si am fugit ca aveam ore la MOF. In drum am reascultat albumul nostru, cap-coada, lucru pe care nu-l mai facusem de vreo 4 luni, de cand l-am predat la casa de discuri, si am avut o surpriza placuta! Fooarteee taaaare! Mi-a placut foarte mult, e bine inchegat, suna bine de tot, iar, cel mai important, melodiile sunt frumoase… Nu stiu daca sunt “cool”, nu stiu daca sunt “trendy” sau avangardiste, nu stiu sigur nici daca au un sound bun, dar stiu sigur ca sunt niste cantece frumoase, cu linii melodice dragute si texte sensibile. Stiu ca suna ciudat, dar mie imi place foarte mult noul album Hi-Q! Jur!

Am lucrat vreo 4 ore cu Solo si George, am reusit sa gasim o linie de bas simpatica, si, crede-ma, am cautat-o cateva ore! Apoi m-am uitat putin peste ce mai lucrase Silviu, am mai raspuns la niste mail-uri, si am plecat la masa.

Seara am fost la terasa si apoi, cu Staru, la Music Club unde am descoperit ca “Personal Jesus” e cantat din ce in ce mai bine de baietii de acolo!

“Personal Jesus” – Depeche Mode.