Devoratori

Vineri am fost de dimineata la tuns, incepuse sa-mi fie prea cald datorita parului mare. Apoi am cumparat cabluri de curent si am incercat sa pornesc masina lui Silviu, cu ajutorul portarului de la bloc. Am reusit sa o pornesc, dar masina nu a vrut sa plece, se pare ca problemele sunt mai mari decat par!

La ora 16 am plecat la studio, unde am descoperit cu bucurie ca primisem cd cu inregistrarea emisiunii “Rezervat VIP” de la Antena1, emisiune pe care n-am vazut-o, dar despre care am auzit doar lucruri pozitive! Abia asteptam sa o vad! Dar nu atunci, pentru ca am fugit la Mamaia, cu gasca. Acolo, abia ajunsi si morti de foame, a trebuit sa mai asteptam putin, pentru a face probe de sunet la teatrul de vara. Si bine am facut, pentru ca erau cativa parametrii care nu erau foarte bine fixati, mai ales la partea de monitorizare, pe care Staroo le-a rezolvat. Am repetat 3 melodii, dupa care am fost multumiti de rezultat! Dupa “check-sound” am fost la restaurantul lui Papi din Mamaia… Super mancare!

Am avut fix 40 de minute de odihna pana la inceperea evenimentului (“Noaptea Devoratorilor de Publicitate”), si fiecare l-a folosit cum a stiut. Eu m-am intins putin in pat, ca sa-mi intind muschii obositit de pozitia din masina… Recitalul nostru a fost foarte tare, m-am simtit excelent pe scena, si am redescoperit talentul lui Mitzah de a face din orice aparitie pe scena, oriunde, oricand, un eveniment cu adevarat special!

Apoi am plecat cu caleasca prin Mamaia, pentru prima data in viata mea! Ne-am dus la Office, langa hotel Iaki, si ne-am aruncat pe canapelele acelea albe, si am stat la povesti. Dupa care, ideea lui Staroo!, ce-ar fi sa mergem pe plaja sa facem un picnic ad-hoc? Zis si facut, am cumparat parizer, crema de branza, paine prajita, chipsuri, mustar si apa plata, si ne-am dus pe plaja! Era ora 2 si ceva noaptea, iar noi, fericiti, luam cina in nisip…

“Crazy” – Aerosmith .