Buna dimineata, Tineretului!

Duminica noapte am avut primul concert din vara asta de la Costinesti, in discoteca Tineretului! Pe la 8 seara am facut probele de sunet obligatorii, care au durat mai mult de o ora datorita emotiilor noastre… Aveam emotii ca era primul concert la mare, ca sunetul era altul decat anul trecut, programul era unul nou si urma sa cantam doua piese noi, ne-cantate pana atunci in concerte: “Ce bine e!” si “Buna dimineata”. Cred ca am repetat de 5 ori fiecare piesa noua, cu reglaje de sunet, de EQ, de monitoare, cu “cine intra primul”, “dar cine ma dubleaza acolo”, “tu canti octava de sus pe versul ala”, d-astea…

Dupa probe am facut la pas Costinestiul reconstruit dupa inundatii, mi-a placut ce am vazut. Am dormit aproximativ o ora si jumatate, in zgomotul infernal al tuturor teraselor date la maxim, iar la 1 fara un sfert fix eram in culise, pregatiti de show! Si a fost show! Desi sunetul nu a fost cel mai bun (au promis ca vor fi gata cu scena saptamana viitoare) si noi am avut emotii la piesele noi, totul s-a terminat cu bine! Chiar am bisat “Buna dimineata”, melodia asta avand imens succes, se pare, chiar de la prima auditie!

Dupa concert am stat la terasa si am povestit despre viata… Unii au prins chiar si rasaritul, nu si subsemnatul care a cedat de oboseala pe la 4 :-)

Si uite ce-am gasit pe YouTube.com !

“Save the last dance for me” – Michael Buble .