“Jesus Christ Superstar”

Luni ne-am trezit cu totii pe la ora 10, ne-am facut bagajele, am mancat micul dejun la MiniDVG (terasa noastra favorita de la Costinesti, “since 2003”) intr-o mare viteza, iar la 11 fix fugeam spre Bucuresti! Am ajuns inainte de ora 3, asa ca am avut timp sa trag o fuga acasa, sa pun la spalat hainele folosite in ultimele zile, sa fac un dus si sa ma pregatesc pentru ziua ce urma.

La 3,30 fix eram la studio, unde am filmat cu Mircea Badea pentru o emisiune la Antena1. Totul a fost pe viteza dar ne-am distrat cu Mircea, amintindu-ne de vremea cand ne-am cunoscut (8 ani?), laudandu-ne si criticandu-ne reciproc actualele performante!

De la 5 pana la 6 am avut timp sa vad ce a mai facut Silviu, sa umblu putin la site, sa raspund la cateva email-uri si sa scriu repede un proiect, si atat… :-( Pentru ca de data asta nu doream sa pierd piesa de teatru “Jesus Christ Superstar”, de la Arcub.

La 7 eram in sala, asteptand sa vad altceva… Si altceva am vazut! Opera rock pusa in scena de studentii in anul 2 la teatru, cu Daniel (un tip pe care-l cunosc de vreo 2 ani) in rolul lui Isus, cu band live, frumos! Desfasurare de forte si efort, talent si munca, am fost impresionat de ce am vazut si ce am auzit… Am doar doua observatii: (1) locul e prea mic si ar trebui gasit un teatru mai incapator, cu o scena mai mare, si (2) cand incepea sa cante toba, nu se mai auzea nimic altceva.

Dupa teatru am avut o cina constructiva cu baietii de la site, si seara s-a terminat frumos.

“Janie’s got a gun” – Aerosmith .