Marti iar

Dimineata am fost la RAR pe Grivitei, unde e asa cum nu e in Voluntari, adica ordine, liniste, curatenie. A durat mai mult pana am gasit inginerul decat procesul in sine!

Apoi am cumparat zeci de cd-uri goale pentru studio, pe la ora 1 am inceput sa trag niste cd-uri, la ora 2 ne apucam de albumul din toamna Hi-Q cu George si Solo. Am terminat de incarcat instrumentele pentru 10 melodii, asa ca trebuia sa aleg ce piesa sa incepem… Inceputurile au fost mereu cele mai grele, trebuie sa o luam de la zero, sa ne hotaram in ce directie ducem piesa, pe ce instrument vom pune accent, ce parte a piesei o schimbam, si ce pastram. Am ales “Totul va fi bine”, crezand ca e mai usor, avand in vedere ca e o melodie veche. Nu a fost asa… In schimb, povestind de planurile noastre de viitor, l-am inspirat pe George :-) Am fost cu totii de acord cu propunerea lui, si am inceput sa construim pe acea idee! In 4 ore suna incredibil, alt balans, alte instrumente, altceva cu totul… Maine inregistram si chitara si basul pe structura de tobe si trompeti, si cred ca vechiul nostru imn va surprinde pe multi in abordarea asta!

Dupa ora 6 am avut o mica discutie in contradictoriu cu Silviu, ma simt foarte inconfortabil la gandul ca e nemultumit, desi stiu ca am dreptate…

La 6,30 a venit contabilul firmei mele, am rezolvat documentele de luna asta. Pe la 7,30 a ajuns si Mitzah pe care l-am prins la o mica discutie pe care o planuiam de mult. Surprinzator (sau nu) se gandea la acelasi lucru ca si mine, asa incat n-a fost nevoie sa-l conving, in 2 fraze ne-am hotarat ce sa facem, si zilele astea o vom pune in aplicare! Gandim la fel de cele mai multe ori, si am rasuflat usurat sa aflu ca imi dadea dreptate! Despre TNT era vorba :-)

“Smells like teen spirits” – Paul Anka .