Tineretului – 5

Duminica am stat numai in masina, 10 ore, pe drumul Oradea – Costinesti. La ora 21,30 eram pe terasa noastra preferata si povesteam despre viata!

Concertul a fost mai scurt decat de obicei la rugamintea organizatorilor, care au fost amendati ca muzica este prea tare si trece de ora 3 dimineata! Si eu care credeam ca au trecut vremurile acelea triste :-( Am cantat “Razna”, “Ce bine e!” (care prinde din ce in ce mai tare), “Buna dimineata” (succes din primul moment), “Un minut” (old is best), “La la la (I Will Survive)”, “Gasca mea” (final fulminant).

Am intrat cu niste bile rosii de plastic pe post de nas de clovn, semn ca suntem razna, accesoriile acestea oferindu-le premiu celor mai tari 3 gasti din seara aia! Nebunie!!

Dupa “Un minut” eu am ramas fara casca monitor (Shure rules!) datorita transpiratiei care a intrat pe fir… Am incercat, totusi, sa nu cant pe langa, motiv pentru care am stat mai mult in fata pentru a auzi boxele mai bine, si nu m-am mai zbatut prea mult ca sa-mi pastrez suflul!

Apoi am ramas in discoteca pana… acum 5 minute :-)

“I feel you” – Depeche Mode

[tags]Hi-Q, Music, Costinesti[/tags].