Luni in Bucuresti

Lunea asta in Bucuresti era mai cald decat la mare… Iar drumul Costinesti-Bucuresti dureaza 5 ore: 1,30 sa ajungi in Constanta, 2 ore sa stai la coada pentru ca se lucreaza, 1,30 pe autostrada – fericit ca am scapat!

Am ajuns la ora 17, Mitzah a cantat repede ce avea de cantat pentru compilatia Callatis 2006, am dat telefoanele cu care eram dator, am programat intalnirile de marti-miercuri, i-am zorit pe baietii de la site sa termine mof-records.ro, am aflat ca Ionut Radu nu poate veni cum a promis pentru ca e plecat din tara, m-am enervat. In ordinea asta! :-)

L-am rugat pe Mitzah sa se duca el sa ia clipul de la regizor, eu eram “lipit” de studio, incercand sa recuperez zilele petrecute prin tara! Si pe Staru sa ma ajute cu masina. George se uita mirat la nebunia noastra, la graba noastra si la telefoanele care urlau in jurul lui, cu o fata mai mult compatimitoare decat uimita.

Seara am rezolvat problemele casnice (rufe, cumparaturi, gunoi, ordine) si am fost la cinema. Nu mai fusesem de vreo 2 luni!! Apoi am lesinat de somn…

“Spiders” – Moby

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].