1 August

Primul lucru pe care l-am facut marti dimineata a fost sa dau cateva telefoane la cei care se pricep la conturi, credite, banci. Dupa care am fost la banca. Acolo, surpriza, nu am mai stat la cozi interminabile pentru ca erau doar cativa clienti. Am rezolvat, m-am bucurat, am plecat la studio sa-mi iau facturierul si clipul cel nou, apoi am fugit la Cat Music. Acolo am ajuns cu 5 minute inainte asa ca am avut timp sa intru la contabilitate sa mai rezolv din hartii…

La ora 1 am intrat in biroul lui Dan Popi iar la ora 2,45 plecam fericit ca i-a placut noul clip, ca am fixat data si conceptul lansarii lui, si nefericit ca nu a platit nici o factura de 3 luni… Dar nu poti sa le ai pe toate, nu-i asa?

Pe drum spre studioul lui Adi i-am sunat pe Mitzah si pe Nico sa le spun ce am discutat la Cat Music. Adi intarzia, desigur, asa ca am avut timp sa mai dau 2-3 telefoane sa programez intalniri pentru miercuri. Am tras cd-ul cu versiunea de clip a piesei “Ce bine e!” si am luat-o spre studio. In drum l-am “cules” si pe Solo, care era in Pantelimon. La ora 5 incepeam sa trag cu el chitari pentru piesa TNT, pentru Festivalul Callatis. Dupa ce avusesem niste discutii foarte aprinse cu fetele vis-a-vis de acest subiect! Dupa ce ma enervasem destul pentru toata ziua…

Dupa chitari am avut timp sa povestesc putin cu Daniel (inca o data felicitari pentru rolul Isus din “Jesus Christ Superstar”!) despre planurile lui de viitor. I-am promis din nou ca il ajut cat pot!

De la ora 6 am inregistrat partile mele pentru piesa “Vara asta”, varianta pentru Callatis 2006. Apoi am stat la povesti cu George, despre muzica, despre mixere si despre viata… La 8,30 a venit si Nico sa termine de tras vocile.

Seara m-am relaxat cat am putut: am spalat masina, am fost la cumparaturi, m-am uitat la desene animate si am dormit…

“It Was Suppsed To Be So Easy” – The Streets

[tags]Hi-Q, Music, TNT[/tags].