Petrecerea de miercuri seara

Miercuri am fost la firma de web design, am fixat ultimii parametrii ai noului site iar baietii mi-au promis ca motorul lui va fi gata pana saptamana viitoare. Le-am dat si ultimele date despre site-ul oficial al casei noastre de productie (www.mof-records.ro).

La 1,30 am parcat in fata salonului Evolution unde o bordura neprietenoasa mi-a taiat cauciucul stanga-fata in doua locuri! Damn it!! Bine macar ca Marian m-a tuns frumos, ca sa fiu si eu prezentabil la Callatis… Dupa tuns m-am dus la o vulcanizare din apropiere si am rezolvat problema.

La ora 3,30 ajugeam la studio, verificam mail-urile, blog-urile, telefoanele. La 4,30 au venit baietii din trupa sa discutam despre proiectul Hi-Q din toamna. Discutia a fost destul de lunga, dar suntem pe aceeasi lungime de unda si sper ca totul va fi bine!

George a mixat si masterizat piesa pentru compilatia Callatis 2006, in timp ce Staru lucra la track-urile de concert si mai bibilea ceva la efect.

La 8,30 m-am dus acasa, hotarat sa dorm ca sa mai recuperez din orele pierdute saptamanile astea, dar nu m-am putut abtine sa nu ma uit la “The Italian Job”. Charlize Theron e iubita mea…

Apoi Twice, pentru ca daca e miercuri (da, da, da!) e “Petrecerea de miercuri seara”.

“Can’t buy me love” – Michael Buble

[tags]Hi-Q, Music, Twice[/tags]

.