Devoratori la Costinesti

Vineri a fost ca un fel de vacanta pentru noi, nu a mai trebuit sa plecam nicaieri pentru ca am avut concert tot in Costinesti.

Dimineata m-am trezit pe la 11, am verificat situatia piesei TNT, am mers la internetul hotelului si am verificat ca totul e ok. Apoi m-am culcat inapoi, in ciuda celor 7 apeluri pierdute…

La ora 5 eram la micul-dejun pe terasa. Apoi m-am grabit la plaja sa mai prind un pic de soare. Abia atunci am realizat cata lume e la mare! Mii si mii de oameni, prosop langa prosop, muzica, bere, volei, porumb fiert si prajit, nebunie! Plus tunul mobil cu spuma al discotecii Tineretului care oferea un spectacol incredibil atat visual cat si auditiv datorita zecilor de tineri care dansau si cantau plini de clabuci albi! Au fost cateva minute de bucurie intensa si neasteptata, pentru mine! Si un mod original de promovare a mega-discotecii.

Seara la ora 9,30 am cantat in deschiderea “Noptii devoratorilor de publicitate” la Teatrul de Vara Costinesti. Recitalul nostru a fost diferit in mare parte de cel de seara precedenta datorita specificului locatiei, a evenimentului si din respect pentru eventuali spectatori care fusesera joi in Tineretului. Am cantat in plus “Poveste fara nume”, “Tu esti dragostea mea” si “Te-am iubit, dar…”. Si ne-am distrat cand pe scena au uscat trei copilasi blonduti, mini-Hi-Q (doi baietei si o fetita), deliciosi! Ca si la concertul trecut cu “Devoratorii” am facut-o lata impiedicandu-ma de un element al schelei de lumini si ajungand cu sutele mele de kile pe scena, cu picioarele in sus :-)

Seara am fost la Tineretului si am vazut Fly Project. Tudor e mai stapan pe show decat anul trecut, se simte experienta acumulata. Hai Brasovul!

“Tu” – Conexiuni

[tags]Hi-Q, Music, Costinesti, Brasov[/tags].