Bicicleta mea

Marti dimineata am fost la banca, dupa care am fost langa pentru a verifica cum stau cu contul virtual. Am mai pus ceva in el, ca sa pot plati cartile ce urmeaza sa vina din State.

Cand am ajuns la studio Silviu si George erau deja acolo, Silviu cu ghidul pentru Essenza, George cu un cor de copii enervanti… Dupa ce am mancat de dimineata am trecut la piesele Hi-Q iar baietii au rescris o line de bas de la “Buna dimineata”. A venit si Mitzah care avea de trimis niste fax-uri si de facut niste facturi, i-am mai aratat si lui la ce lucram. Dupa aia, ca si cum nu ar fi mare scofala, ne-a dat o veste foarte mare! Si, pentru ca a impachetat-o asa, nici eu nu am simtit-o ca fiind foarte mare… Primul meu gand a fost: “O sa muncim si mai mult in septembrie”, al doilea a fost: “Vom putea canta sambata seara?”. iar al treilea, pe care i l-am si dezvaluit lui Mitzah a fost: “Hai sa ne apucam de acum de treaba!”. Yupiii!

La ora 4 l-am sunat pe Laurentiu Duta care imi promisese ca vine in Bucuresti si ne vedem! Laur tocmai s-a insurat de doua saptamani, iar noi nu ne-am mai vazut de luni de zile! Am fixat sa ne vedem la ora 8. Apoi am vorbit cu regizorul, cu PR-ul de la Cat Music, cu fetele de la casa de productie de la parter, am dat alte cateva telefoane.

Dupa ce a plecat Silviu am avut timp aproximativ o ora sa fac o versiune extended speciala pentru single-ul “Ce bine e!”, versiune pentru discoteca Tineretului. Dupa ce am terminat-o am trimis-o pe ftp la mare, desi nu eram prea multumit! Urmeaza ca maine sa o mai slefuiesc…

La ora 8 seara m-am vazut cu Laurentiu Duta la restaurant si am vorbit despre ARTIS, despre organizarea asociatiei, am pledat din nou pentru unitate si faptul ca informatia ne face puternici, i-am povestit ce am mai facut in Consiliul Director de cand n-a mai venit. Apoi am vorbit putin despre situatia studiourilor de inregistrari si relatia cu casele de discuri. Iar la sfarsit i-am dezvaluit planul meu cu site-ul cel nou si i-am facut propunerea sa mi se alature, ca partener. I-a placut foarte mult ideea, a promis ca imi va raspunde in cateva zile!

La 10 fara un sfert am ajuns la OptiPlaza in Plaza Mall pentru a cauta o noua pereche de ochelari, daca se poate una lafel cu cea pe care am stricat-o. Am gasit ceva asemanator, dar dintr-o colectie mai noua, abia astept maine sa am din nou “bicicleta”!

Seara m-am uitat la desene si am baut lapte, pe canapea, desigur…

“I love my chick” – Busta Rhymes, Kelis and will.i.am

[tags]Hi-Q, Music, 3SudEst[/tags].