Miercuri si trompete

Miercuri la pranz am mai facut cateva modificari la track-urile de live pentru concertul Hi-Q pe care Staru le-a incarcat in mixerul lui digital.

La ora 2 si jumatate a venit Julia sa-i arat ghidul la piesa ei, si sa mai discutam. Am deja in cap conceptul de text, sper sa iasa bine. Dupa aia am vorbit cu baietii din trupa si am “batut palma” pentru repetitii si sala. Apoi l-am sunat pe Vio de la 3SudEst pentru orele acelea de studio folosite pentru TNT.

De la ora 4 George a tras trompete, saxofoane si tromboane la 2 piese de pe albumul Hi-Q din toamna, si deodata s-a facut lumina in piesele respective! Ghidurile trase cu clapa sunau ca o joaca de copii fata de sunetul live al suflatorilor! Anca Florescu a venit sa inregistreze voci la ora 7,30 seara dar eu nu am mai stat, lasand-o cu Silviu sa lucreze.

Sera am mers la solar (stiu ca e ciudat, solar in august, dar chiar n-am avut timp de plaja vara asta) si la cumparaturi pentru Callatis. N-am gasit mare lucru, asa ca mi-am programat o sedinta de cumparaturi pentru maine! Si am vazut repriza a doua din Standard-Steaua.

Noaptea eram cu totii in Twice, la “Petrecerea de miercuri seara”, unde lumea s-a adunat destul de tarziu dar suficient de multi ca sa fie o seara reusita!

“La adapost” – Grasu XXL feat. Villy

[tags]Hi-Q, music, Twice[/tags].