Petrecerea de miercuri seara

Miercuri m-am trezit cu fratele meu cel mai mic la Bucuresti, asa, pe nepusa masa, venit de la Brasov special pentru meciul de seara! Apoi am aflat ca urma sa vina si mijlociul, mai tarziu. No problem!

M-am dus la studio pe la ora 15, m-am invartit pe acolo, am facut curatenie prin hard-disk-uri, m-am hotarat sa cumpar cd-uri blank si n-am gasit nicaieri in cartier, si la un moment dat m-am intins pe canapeaua din hol sa dorm putin… Nu ma grabea nimeni nicaieri, iar cu somnul sunt foarte in urma… Am dormit pe canapeaua aia in multe nopti, si multe zile, de cand exista studioul MOF Records! N-o vand niciodata, e un simbol al luptei pentru supravietuire :-)

Dupa somn am discutat putin cu Avi (ACTIV) pe Messenger, am aflat ca vrea sa-si faca (si el) studio de inregistrari si cauta spatiu. Am incercat sa-i dau cateva sfaturi, pentru ca am trecut de cateva ori prin aceeasi situatie si stiu mai bine decat oricine ce piedici poti avea… Nu cred ca l-am impresionat, e prea entuziasmat de idee iar eu sunt poate prea pesimist… Oricum, am ajuns la concluzia ca trebuie sa intre si el in ARTIS, alaturi de noi!

Dupa-amiaza am fost la cumparaturi sa-i iau cadoul fratelui meu mijlociu, un aparat digital foto, Sony Cybershot de 6 Megapixeli. Am ales acest aparat din trei motive: (1) brand-ul, (2) am un aparat de 3 ani care merge si azi impecabil si (3) cardurile de memorie Memory Stick pe care pot sa le refolosesc de la vechiul aparat si de la telefonul Sony-Ericsson P900.

Seara, cand toti prietenii mei, ambii fratiori plus toti prietenii lor, si tot orasul, toti, erau la meciul Steaua – Standard, eu ma relaxam acasa, cu aerul conditionat pornit, pe canapeaua mea preferata. Frumos meci, ma bucur ca baietii au putut reveni dupa golul primit.

La ora 23 eram printre primii la “Petrecerea de miercuri seara” din Twice, unde treaba s-a umflat bine de tot, si am petrecut pana la ora 4 dimineata! Staru rules!

“Is it love” – IIO

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Bucharest, MOF Records, Steaua[/tags].