Joi – 24 august

Joi m-am trezit greu, cu toata galagia facuta de fratii mei si prietenii lor, in numar de 6, care au dormit la mine acasa ca in tabara la mare! Adica pe jos… La ora 13,30 au plecat si m-au trezit si pe mine. Si bine au facut, pentru ca la ora 14 aveam o intalnire la studio.

La MOF m-am intalnit cu Razvan (Tour-manager TNT) si Mitzah pentru a discuta noua ideea a acestuia din urma vis-a-vis de managementul trupei TNT. Trebuie sa recunosc (din nou) ca Mitzah stie sa puna problema mereu, si din cand in cand este pur si simplu genial! Speram cu totii ca astfel TNT va avea din ce in ce mai mare succes din toamna!

Am mai stat putin de vorba doar eu cu Mitzah, am ascultat iar piesele pentru proiectul discografic Hi-Q din toamna, am pus un pic tara la cale.

El a plecat la o intalnire, eu am ramas si am mai raspuns la mail-uri, am ascultat niste demo-uri noi trimise pe adresa MOF Records, etc.

La ora 18,00 eu si Mitzah am avut o intalnire cu Stefan Liute (Grapefruit) despre o posibila colaborare pentru Hi-Q. Cina a fost extrem de interesanta, iar eu am savurat cu pofta atat mancarea propriu-zisa cat mai ales discutiile iscate! Stefan e un tip inteligent, foarte bine argumentat, cu mult bun simt, cu care vreau sa ma intalnesc sa povestim businees chiar daca nu vom face business impreuna. Desi sper din tot sufletul sa facem… Hi-Q are nevoie si merita asta. Nu-i asa, Stefane?

Dupa ora 20 am ajuns la contabila MOF Records si am mai rezolvat din task-urile administrative ale firmei.

Apoi m-am dus acasa pentru odihna, obosit de o zi care a fost plina de efort non-fizic :-) M-am uitat la meciuri si am adormit in sufragerie…

“Fara tine nu exist” – TNT

[tags]Hi-Q, TNT, Music, Romania, MOF Records, Branding[/tags].