Devoratori – ultimul concert

Vinerea aceasta am avut ultima seara de “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, spectacol sustinut de Orange. Ieri am cantat la Teatrul de Vara din Costinesti, locatie din nou arhiplina ca la toate show-urile din acest an! Recitalul nostru a fost si mai lung decat de obicei datorita momentelor umoristice ale lui Mitzah care a fost intr-una din zilele lui bune!

Dupa spectacol am fost sa mancam la terasa miniDVG si apoi la discoteca Tineretului sa vedem recitalul Parazitilor. In disco Ring era BUG Mafia dar show-ul lor l-am vazut acum 2 luni, asa ca eram curios sa vad si pe cel al Parazilor!

Parazitii au cantat numai hit-uri, toata lumea urland in cor fiecare vers (inclusiv eu, Staru si Mitzah), multimea explodand la “Minte-ma”. Cheloo si Ombladon se completeaza foarte bine si au creat doua personaje foarte bine decupate, fiecare cu stilul lui, cu atitudinea lui, cu abordarea lui! Freaka tace si face, face bine de tot platanele alea…

Baietii au fost bisati si au cantat inca 2 piese in cor cu publicul.

Dar Cheloo m-a cucerit definitiv cand a spus la finalul show-ului: “Va multumim ca ne cumparati album in original, daca o faceti! Nu uitati ca muzica romaneasca traieste din vanzarea de albume originale!”

Link: “Tri-interviu Parazitii” – “Cronica Carcotasilor” 

“Minte-ma” – Ombladon feat. Cheloo and FDD
[tags]Hi-Q, Music, Romania, Parazitii[/tags].