Luni – 28 august

Am ajuns la Bucuresti la ora 15,30, am lasat sculele de concert la studio si fiecare s-a dus in treaba lui. Eu m-am dus acasa, ma dureau toate oasele, toti muschii, si tot ce imi doream era sa stau intins pe burta, in pat!

Dar am avut timp sa-l suna pe Adi Ordean sa-l intreb de spatiul de studio de care m-a intrebat Avi de la ACTIV. Urmeaza ca maine sa-l vada Avi si Rudi.

Cand credeam ca ziua se va sfarsi in dulce somn bine-meritat, Mitzah ma suna sa-mi spuna ca proiectul nostru de emisiune a fost aprobat, si trebuie sa facem prima sedinta de redactie! L-am luat pe Staru si am plecat la firma regizorului nostru unde am fixat cateva lucruri din punct de vedere organizatoric. Dupa ce ne-am dat “teme” de actiune si de gandire, am plecat cu Staru la studio sa terminam textul pentru Julia (Essenza)…

Dupa 2 ore de certuri si negocieri pe cuvinte, rime si expresii, am cazut la pace cu Staru si textul melodiei a fost gata! L-am sunat pe Bobby (Voltaj) si am hotarat sa mergem la masa. De pranz…

Era trecut de ora 12 noaptea si noi stateam la povesti, criticam situatia economica romaneasca, comentam brand-urile cele mai tari din muzica pop si modul in care au ajuns in pozitia respectiva, ne faceam planuri de investitii… Si glume, desigur! Si despre Vama Veche (trupa)… La un moment dat am cedat de oboseala, si i-am lasat pe baieti sa-si continue povestile fara mine!

Tot azi am descoperit noul episod din Mitomania lui Eugen!

“N-am chef azi” – Vama Veche

[tags]Hi-Q, Music, Romania, Voltaj, Web Comics[/tags].