Sting si Florin Grozea

Marti a fost o zi plina. Dimineata :-) la ora 13 am fost la banca, unde nu era coada, surprinzator! Dar norocul a fost scurt, la ghiseu era un nou angajat, care mi-a numarat banii de 3 ori, mi-a refuzat o bacnota, apoi a facut casa din nou, s-a incurcat in hartii, un cosmar!

La 13,30 am ajuns la baietii de la Trip Media, am verificat ce au mai facut la www.e-ok.ro si le-am spus despre propunerea regizorului emisiunii ca inscrierile pentru emisiune sa se faca pe site! Cu atat mai mult trebuie terminat in maxim doua saptamani, pentru a fi de ajutor emisiunii!

Dupa o ora ajungeam la studio unde m-am conversat putin cu Adrian Ordean pe subiectul spatiului de inchiriat pentru ACTIV. I-am promis ca intermediez treaba, ca sa fie toata lumea fericita! Repede-repede apoi am facut cd-ul cu masterul albumului Cristinei Rus. Si am mancat ceva care mi-a distrus stomacul peste cateva ore.

Ora 16,00 ma prindea la EMI Music Publishing unde am semnat noi contracte si anexe pentru “Strada mea” – TNT. Ocazie cu care am aflat ca eu si Sting suntem colegi de text la o melodie, lucru care nu a putut decat sa ma onoreze! Pe declaratia muzicala scrie: Text: Gordon Sumner (Sting) si Florin Grozea !!! Florin si Sting, frumos suna :-)
Mai interesant era campul de publisheri: Universal Music, EMI Music, MOF Records.

Apoi ne-am intors in studio unde i-am povestit lui Silviu ultimele noutati, ce piese avem de facut, ce comenzi mai avem, si alte probleme administrative. S-a bucurat sa vada ca lumea se inghesuie sa faca productie audio la MOF Records, si ca are de lucru pentru lunile urmatoare! I-am spus si despre emisiune… Si s-a mai bucurat o data!:-)

Urmatoarele ore am lucrat la genericul emisiunii noi, am raspuns la telefoane (parca innebunise toata lumea!!), l-am presat pe Silviu sa faca ghid vocal pentru Julia (Essenza). La ora 18 a venit o fata sa-mi faca biografia pentru “Who’s who” – “Enciclopedia Personalitatilor din Romania – Enciclopedie biografica a femeilor si barbatilor contemporani cu cariera de succes”. Huh!?

Avi si Rudi (www.activmusic.ro) au venit pe la 18,45 sa vada spatiul, au fost placut surprinsi de dotarile lui si de densitatea de “vedete” pe metrul patrat… Maine ne intalnim si cu domnul Ordean sa vedem ce-si-cum.

Dupa ce ne-am mai certat putin pe textul Juliei, am fost sa vad clubul Essenza.

“Lucruri simple” – ACTIV

[tags]Hi-Q, Music, Activ, Romania, Compact, Sting, Dire Straits[/tags].