Miercuri e petrecere

Miercuri am stat mai mult in casa, dormitand, lenevind. Inca mai trebuie sa recuperez orele de somn de peste vara! In plus, ma incearca o raceala de vreo saptamana, si ma lupt cu ea… Am profitat de ocazie sa-i rog pe cei de la Metropotam sa ma ajute cu gasirea locatiei pentru emisiunea din toamna! Nu am timp sa colind orasul, iar cluburile Bucurestiului sunt pentru mine la fel de cunoscute ca si cele din Amsterdam! Adica… deloc :-)
Pe la 3 dupa-amiaza m-am dus la studio, in drum am bagat motorina in Saab. Profitand de linistea de la studio, m-am apucat de o piesa noua, sa re-intru in forma de inainte de vara! TNT are nevoie de un single nou, si nu e nici o piesa pe albumul lor care sa fie mai buna decat “Strada mea”, asa incat trecem la treaba!

Dupa nenumarate telefoane am hotarat ca nu mai sunt folositor la studio si am plecat sa mananc de pranz, in timp ce Silviu si George inregistrau voci cu Julia (Essenza). Dupa masa m-am dus acasa. Pe la 9,30 am fost la un film (“Casa de langa lac”) la Multiplex. Mi-a placut…

Putin dupa ora 12 noaptea am ajuns la Twice, unde “Petrecerea de miercuri seara” se tine deja de peste 3 ani si jumatate! Acolo, surpriza, foarte multa lume, clubul plin ochi! Au venit si baietii de la SISTEM, Bobby de la Voltaj, DJ Marika, si altii. DJ Star a fost intr-o forma de zile mari, si petrecerea a fost cu adevarat reusita!

“Touch it” – Busta Rhymes

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TNT[/tags].