Happy BlogDay!

Astazi e BlogDay (3108) si iata topul meu! Nu am uitat regulile jocului, despre care povesteam acum aproape o luna!

Let’s share!

1. Jurnal Moby – primul blog (desi el ii spune in continuare jurnal) despre care am auzit eu, ever! Tipul e un ciudat, asta e clar, dar muzica lui ma inspira de ani buni, iar atitudinea lui fata de viata, politica, administratie, muzica, este foarte bine conturata si argumentata pe acest jurnal on-line!

2. Jeremy Wright’s Personal Blog – domnul Wright povesteste despre lucrurile din viata lui si despre business ca si cum ar fi un om ca noi toti. Dar nu e!

3. Jaded Insider – Billboard are sectiunea lui de blog-uri, iar acest om se incapataneaza sa critice tot ce misca in show-biz. Si cand exagereaza, o face frumos, fara noroi, fara orgoliu, doar pentru distractia noastra! Un fel de Carcotasi-on-line-in-America!

4. The Dilbert Blog – Scott Adams este tipul care a inventat benzile desenate cu Dilbert prin 1988. De atunci a vandut peste 10 milioane de unitati din cele 35 de carti, aparitii in mii de ziare si reviste, in 65 de tari! Pe blog ne arata fata creatorului, cu problemele si intrebarile de zi cu zi. Si cu mult umor inocent!

5. The Future of Music – am citit cartea, mi s-a parut geniala, ca si cum deodata s-a facut lumina! Apoi am gasit blog-ul unuia dintre autori, Gerd Leonhard, si de atunci urmaresc in fiecare zi cum profetiile lui din carte se adeveresc! Sa fii informat este cea mai mare putere pe care poti sa o ai!

Asa cum cere regula, i-am si anuntat pe toti 5 de nominalizarile mele! Sunt curios cine o sa-mi raspunda! Chiar sunt curios… Voi pe cine pariati?

Later edit: Jeremy Wright mi-a raspuns la mail in 2 minute! A zis: “Thank you, I am honored :-)” N-ati avut timp sa pariati pe el…

Later edit2: Gerd Leonhard mi-a raspuns si el. A zis: “Thanks for that – much appreciated!! Cheers Gerd”.

[tags]BlogDay2006, BlogDay, Romania, Blog, Weblog[/tags].