Marti, PRO-ul si Strazile

La ora 12 eram la noua firma de consultanta legala pentru domeniul media, VP Entertainment Law, condusa de Sorin Vasilescu, plecat de curand din trustul PRO. Echipa VP isi propune lucruri mari in show-biz. Sorin zice ca e “haos in muzica, drepturi intelectuale, contracte cu artisti”, eu sunt de acord. Si, asa cum ii spuneam, parca mai mult mi-as dori ca cei cu care intru in contact zi de zi, artisti, compozitori, instrumentisti, trupe, mangeri, impresari, case de discuri, publisheri, case de productie, s.a.m.d., sa lucreze cu VP! In acest mod as vorbi, in sfarsit!, aceeasi limba… Le-am promis ca ma gandesc, in functie si de pachetele si preturile serviciilor lor. Poate chiar si cu ARTIS!

Fix la 13,30 eram la dentist, cu inima mica. La propunerea lui Varabiescu m-am dus la ElanDent, si a fost bine! Inca nu m-a durut, dar va tin la curent, mai ales ca am de facut o mie-cinci-sute-patru-zeci-si-noua de lucrari :-( Interesant: la birou, Nicoleta, medicul stomatolog, avea pornit Yahoo Messenger.

Dupa dentist, de bucurie, mi-am permis o shaorma… Shame on me! Apoi i-am platit factura Vodafone lui Mitzah. Apoi m-am dus la Casa Presei Libere sa filmez pentru emisiunea prezentata de Dragos Bucur (“Furia”, “Baieti buni”) pentru Realitatea TV. Emisiune despre blog-uri, cu Dragos Bucurenci (pionerul, cu blog-ul “RealK” publicat in forma de carte), Lulutza (tacuta si mult mai “main-stream” in off-line decat pe blog-ul ei), Iulian Comanescu (www.hotnews.ro) si Bradut Ulmanu (profesor, blogger la www.jurnalismonline.ro).

Dragos Bucur

De acolo am fugit la Oficiul Postal 1 apoi la radiografie pentru datura. Apoi la TVR, pentru sedinta cu directorul TVR2, Razvan Nicolescu, si cu departamentul juridic.

Dupa ora 18,00 am ajuns la studio unde Solo si trupa incercau sa gaseasca cea mai buna interpretare unei piese. Si cu totii am ajuns la aceleasi concluzii, mai e de lucrat la text si la sensibilitatea solistului.

Apoi am stat putin pe mail in timp ce Silviu imi arata ce a mai facut la noul single TNT. Am primit cartile de pe Amazon.com, am ce citi!!! Bobby, a venit “The long tail”, esti pregatit?

La 20,30 eram la Trip Media, ii zoream si le aminteam ca mai sunt doar 6 zile pana lansam www.e-ok.ro !

E-OK.ro

La 21,20 vedeam clubul The Gate, pentru emisiune. E prea mic… Apoi Artanu (Timpuri Noi) m-a sunat si am vorbit 22 de minute!! Iar seara mi-am luat imprimanta noua, sa am si acasa una!

Later edit: Dragos Bucurenci zice pe blog-ul lui ca i-a placut ca eu sunt eu, nu sunt eu :-) Daca nu v-ati prins, cititi www.bucurenci.ro

“Strazile” – BUG Mafia

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TNT, Blog, Weblog, e-OK[/tags].