Artanu

Aseara am vorbit 22 de minute la telefon cu Artanu (Timpuri Noi)! Frumoasa zi!

Astazi am fost la Radio21 pentru a discuta despre un eventual parteneriat cu ei pentru emisiune si pentru www.e-ok.ro, iar fostii mei colegi (cum imi place sa-i numesc) si fostul meu sef (Alexandru Macavei) au venit cu niste idei frumoase!

La ora 14 ajungeam la studio, am rezolvat niste mail-uri, am trimis niste ghiduri, am mai rezolvat din hartiile MOF Records. Am vorbit cu Tataee (BUG Mafia) si cu Adrian Despot (Vita de Vie) la telefon. La 3 dupa-amiaza ajungea si Silviu, am mancat junk-food si ne-am apucat de treaba la Hi-Q. Pana sa vina Anya sa inregistreze voci am trecut pe la Posta, apoi am mancat ceva si am tras un ID pentru un promo. Sedinta de voci a inceput la ora 18,15 dar eu nu am avut timp sa stau, la 18,30 avand programare la dentist! Acolo, surpriza, a fost mai usor decat ma asteptam, incep sa scap de frica…

Eram la Trip Media, baietii de la site, pe la 19,30 si le spuneam noutatile. Apoi am fixat cu Alex (Trip Media) cateva lucruri organizatorice, am facut cateva calcule si planuri de viitor.

Mai sunt doar 5 zile pana lansam www.e-ok.ro !

E-OK.ro

Seara m-am uitat la meci si am fost fericit, bravo Steaua! Apoi am sarbatorit la Petrecerea de Miercuri Seara, din Twice!

Later edit: apropo de articolul de astazi din Libertatea, pretul unui SAAB 93 ca al meu este aproape dublu fata de suma mentionata. Redactorul a inteles gresit…

“Traiesc din vise” – Grasu XXL feat. Artanu

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK, Steaua[/tags].