Austin Powers si Deep Purple

Halal vacanta! Asa program incarcat ca zilele astea, n-am avut niciodata… Iar eu mi-am propus sa ma odihnesc, huh!?

Luni l-am sunat pe organizatorul de la Targu Neamt pentru contract, apoi pe managerul Anyei de la Sibiu sa programez ziua si ora pentru inregistrat voci. In drum spre studio am fost si pe la banca. La ora 13 eram la MOF, unde George se lupta cu un soft de muzica. Am sunat-o pe Delia sa o progamez pentru ora 18 si am inceput sa lucram la ultima piesa pentru proiectul din iarna Hi-Q.

Am vorbit la telefon cu o groaza de oameni si mi-am umplut programul pentru marti si miercuri! Ca sa fie distractia pana la capat!…

Pe la ora 3 dupa-amiaza a venit si Solo care ne-a aratat primele 2 propuneri de piese pentru noua lui trupa, Bandidos. Suna bine, dar la text si la interpretare mai trebuia lucrat, dar in total drumul e foarte bun! Baietii (ex-Bosquito) sunt pusi pe fapte mari, iar eu si George le-am promis ca ii ajutam! Daca nu prietenii lor, atunci cine?…

La ora 17,30 a venit Delia, al carui album nu este gata nici acum, desi a inceput lucru la el de vreo 2 ani… Eu i-am compus o balada, dar se pare ca albumul nu are single! Asa ca a venit la mine sa-mi ceara doua melodii noi! I-am promis ca ma gandesc. Sper sa fie gata o data cu www.e-ok.ro, adica in maxim 2 saptamani!

Delia Matache

Apoi l-am luat pe Silviu si ne-am apucat de TNT, asa cum mi-am promis. Adica pana miercuri sa alegem din piesele incepute pentru ele, si sa terminam ghidul pentru single-ul urmator! Trebuie sa fie si mai tare decat “Strada mea”, si nu e usor de loc! Bucuria mea a fost ca ideea de chitara propusa de mine a fost buna, iar noi nu ne-am iesit din mana in aceasta echipa. Astfel incat pana la ora 9 seara orchestratia era aproape gata!

La 10 m-am dus acasa, am facut putina curatenie, am tras niste cd-uri, apoi am fost la Bobby (Voltaj) unde am vazut filmul tineretii noastre comune: “Austin Powers”!

“Smoke on the water” – Deep Purple

[tags]Hi-Q, Music, Romania, TNT[/tags]

.