Duminica si vacantele

Duminica dimineata m-a trezit un telefon primit pe la ora 14,30 si bine a facut pentru ca la ora 16 trebuia sa plecam spre concert. Pana am plecat i-am scris un mail solistei de la Iio, cu o propunere de colaborare. Si unul lui Dan Fintescu, care e in luna de miere…
Drumul a fost simpatic, concertul si mai simpatic! Eram relaxati si ne faceam planuri de vacanta… Pentru ca de luni pana vinerea viitoare vom fi in vacanta, adica nu avem nici un concert. Meritam cateva zile sa dormim si sa ne detasam de nebunia unei veri foarte reusite, dar si foarte obositoare!

Vacanta Caraibe

Mitzah se duce cu sora lui mai mica in Franta unde ea va merge la facultate! Felicitari! Abia astept sa ma duc la Marea Mediterana, sa stau la soare, la invitatia ei :-)

Nico filmeaza pentru serialul “Om sarac, om bogat” in fiecare zi, dar in week-end si-a propus sa mearga si ea in Franta.

Staru vrea sa mearga la pescuit, sa doarma, sa bea vin cu Bobby si cu restul gastii. Iar eu vreau sa-i fac din timp un cadou pentru petreceri, stiu ca s-ar bucura (uite ce am gasit, foarte dragut). Dar sa nu-i spuneti :-)

Eu mi-am propus sa merg la Brasov, la ai mei, sa merg la peste cu tata si cu Staru, sa povestesc cu mama ce am mai facut de cand nu ne-am vazut, sa pregatim bagajele pentru fratele meu cel mic ce se va muta cu mine de saptamana viitoare! Si sa terminam www.e-ok.ro !

Am ajuns acasa aproape de dimineata, pe la 4. Eram rupti, si ne gandeam cu bucurie la vacanta! Apropo de asta, sunt fan cumparaturi on-line, mi-am mai luat 3 carti de pe Amazon.com si am pus la Favorites link-ul asta de cadouri!

PS: Atentie, link-urile din acest post sunt reclame ascunse la FunGift.ro, e-OK.ro si Amazon.com !

“You and me” – Scorpions

[tags]Hi-Q, Music, Romania[/tags].