Hai cu noi sa salvam o viata

Hai cu noi sa salvam o viata!

Am cantat acum cateva luni la un concert caritabil pentru un baiat bolnav din Brasov, dar publicul, desi bine intentionat, nu a reusit sa adune destui bani pentru ca el sa faca operatia necesara (30000 euro).

George Olteanu e un tanar din Brasov cu distrofie musculara, muschii lui nu se mai se dezvolta, iar de cateva zile plamanii lui nu mai pot functiona corect. Asa incat mama lui ii face doua sedinte a cate 7 ore pe zi, apasandu-i pe piept ca sa tuseasca o substanta secretata de plamani, pentru ca el sa nu moara! 14 ore pe zi!!

Vestea buna este ca se poate opera pentru a trai! Dar mai are nevoie de 20000 de euro!

Mama lui se zbate sa mai organizeze un concert caritabil, dar asta nu va rezolva prea multe, iar timpul il preseaza!

Mitzah, colegul meu, care l-a ajutat pe George sa-si infiinteze o asociatie prin care sa primeasca donatii, a venit cu o idee mai buna si mai rapida: toti prietenii nostri artisti sa doneze onorariul unui concert de saptamana asta! Daca putem convinge 20 de trupe sa se implice in acest gest, salvam un om!

Hi-Q doneaza concertul de azi de la Uricani. Mitzah a vorbit pana acum cu Activ, Pepe, Fly Project, DJ Project, Heaven, Anna Lesko, toti acestia fiind de acord!

Voi reveni cu alte informatii pe masura ce actiunea se desfasoara!

Later edit: intr-o ora au confirmat si Optick, K1, RoMania, Cristina Rus, Smiley.

Later edit 2: in seara asta au promis ca se implica si Voltaj, TNT si Crush!

Later edit 3: si Class!.