Joi pe telefoane

Joi mi-am permis sa dorm mult dimineata, si abia dupa ora 15 sa incep ziua. Dar am inceput-o bine, cu cateva telefoane, sms-uri si mail-uri. La ora 16 treceam pe la studio sa trimit un fisier pentru un promo la albumul “Razna” si sa iau un CV. La 4 si jumatate eram la biroul lui Laurentiu (regizorul nostru). El a venit din strainatate ieri si l-am pus la curent cu noutatile privitoare la organizarea emisiunii. Am revizuit echipa, indatoririle fiecaruia, i-am povestit despre intalnirea cu departamentul juridic si i-am dezvaluit temerile mele cu privire la evolutia acestui subiect!

In drum spre studio inapoi am mai dat cateva telefoane, maine mergem la MAXX sa vedem daca ne convine locatia pentru emisiune. Am vorbit cu PR-ul de la Cat Music sa ma ajute cu campania caritabila pentru baiatul bolnav din Brasov. Am vorbit apoi cu George (stilist) pentru bartere.

La MOF Records ma astepta Bogdan, managerul Essenza, sa discutam despre clipul piesei “Refren pentru inima mea”. Mi-a spus ideile lui, i-am dat si eu cateva sfaturi.

Am vorbit la telefon cu directorul de programe de la PRO FM vis-a-vis de noua noastra emisiune TV si despre o posibila colaborare. I-am spus si de proiectul www.e-ok.ro si a ramas ca ne vedem luni. Apoi i-am sunat pe baietii de la Trip Media sa urgenteze rezolvarea problemelor constatate de mine dimineta!

Cu Radu Ionescu m-am intalnit la cina, la ora 19,30 la Restaurantul Newton. Mancare buna, internet, discutie pasionata. Trebuie sa recunosc ca prima oara cand m-am intalnit cu Radu am inteles prea putin din ce imi zicea! In seara asta insa totul mi-a fost clar… Ce inseamna cartile astea! :-) Radu mi-a povestit ce a mai facut, eu i-am spus despre www.e-ok.ro si stadiul in care suntem, de asemenea despre planurile de viitor cu acest site! I-am cerut cateva sfaturi pe care mi le-a dat bucuros, iar eu le-am notat pentru a le lua in considerare la momentul oportun! Pasionat si implicat, abia astept urmatoarea discutie cu el!

Seara m-am uitat la “Mari Romani” pe TVR1 si am citit “The long tail”. Si ma gandesc ca mai sunt doar 4 zile pana lansam www.e-ok.ro !

E-OK.ro

Later edit: cineva care imi citeste blog-ul s-a gandit ca as putea scrie pentru o revista lunara. M-a sunat, mi-a propus, eu ma las greu… :-)
“Sexy back” – Justin Timbarlake

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK, PRO FM, TVR[/tags].