Inceputul vacantei

Vineri a fost ultima zi de munca, prima zi de odihna! Dimineata am fost la club Maxx sa vedem locatia si pentru o mica sedinta de redactie. Apoi am fugit la studio unde aveam intalnire cu Tataee si DJ Swamp (BUG Mafia). Pana au venit ei am trimis cateva mail-uri urgente (e-OK, actiunea caritabila despre care a scris si Libertatea si 7PLUS, situatia noului nostru single “Ce bine e!”).

La ora 15 au venit la MOF Records baietii de la BUG Mafia sa discutam cele doua subiecte: ARTIS si www.e-ok.ro

BUG Mafia

As fi fost surprins ca Vlad (Tataee) sa fie altcumva decat l-am descoperit acum, adica un om foarte implicat in ceea ce face, cu experienta, bun cunoscator al show-biz-ului, pornit pe fapte mari. Dar el e mai mult decat atat, este si foarte suparat pe situatia din muzica romaneasca, pe buna dreptate, si nerabdator sa se implice ca elita sa schimbe aceasta situatie! M-am bucurat ca a rezonat la toate ideile si propunerile mele, iar el abia asteapta urmatoare intalnire ARTIS! Ce spuneti de asta?

La al doilea subiect, cel legat de colaborarea pentru proiectul www.e-ok.ro, baietii au fost deschisi si urmeaza sa batem palma in cateva zile! Sunt foarte entuziasmat de echipa pe care am format-o pentru e-OK, o sa fie bine!

Dupa plecarea lui Tataee si a lui DJ Swamp am mai reglat cateva lucruri cu telefoane (inclusiv cu Radu Fornea, cu care ma vad luni neaparat) si email-uri, dupa care l-am bagat pe Staru in masina si am plecat la Brasov! Yupiii, vacantaaaa!

Pe drum am mai discutat cu avocatul care ne consiliaza si cu cateva trupe care s-au implicat in actiunea caritabila, am mai povestit cu Staru, am ras, ne-am relaxat! E vacanta doar!…

La Brasov, acasa la mine, am incins o partida de rummy ca in vremurile bune si ne-am uitat la filme! Oare mai joaca cineva rummy in tara asta, sau suntem singura familie?

Mai sunt 3 zile pana lansam www.e-ok.ro !

e-OK

“Cine e cu noi” – BUG Mafia

[tags]Hi-Q, Music, Romania, e-OK, BUG Mafia[/tags].